Hyöty perustettiin ratkaisemaan asiakkaillamme ilmennyttä ongelmaa.

Nykymaailman monimuotoinen mediakenttä asettaa uudet haasteet markkinoinnille.

Sähköisen median läpimurto on muokannut perinteisen markkinointikentän totaalisesti.

Vanha tapa tuoda yritys esille ei riitä enää. On vaikeaa tietää missä asiakkaat asioivat ja miten ostokäyttäytyminen kuluttajilla on muuttunut.

Mediatoimisto Hyödyn perustajat ovat toimineet aktiivisesti markkinoinnin parissa koko sähköisen median läpimurron ajanjakson ja tiedämme haasteet
ja tiedämme miten ne selätetään. Hyöty on konseptoinut oman toimintansa asiakaslähtöisesti – meiltä saat avun kaikkeen markkinointiin liittyvään – aina suunnittelusta toteutukseen asti.

Olemme rakentaneet kumppaniverkoston alan parhaiden toimijoiden kanssa ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme  aina asiakkaan tarpeet huomioon ottaen parhaat toimintatavat ja ratkaisut. Emme ole sidottuja vain oman henkilöstömme osaamiseen, vaan saamme hankittua asiakkaalle parhaan hyödyn parhailla tekijöillä. Aina.

Oma markkinointipäällikkö

Julkistimme myös uuden ajattelutavan ja palvelun yritysten markkinointiin – tarjoamme avaimet käteen ratkaisuna markkinointipäällikkö-palvelua.

Palvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja ideana on tarjota asiakkaille ulkoistettu markkinointipäällikkö ilman kovia palkka- & työnantajakustannuksia.

Etu konseptissa on myös laaja kumppaniverkostomme, josta tuomme uusia ideoita asiakasyritystemme käyttöön.