Kokonaisvaltainen tuki markkinointiin

Sähköinen mainonta

Hyöty sähköisestä näkyvyydestä syntyy kun mainoksen luoma lupaus lunastuu kotisivuilla ja yrityksen palveluissa. Lähestymme sähköistä näkyvyyttä kokonaisuutena – perustat pitää olla kunnossa eli kotisivut ja yrityksen tarjoamat palvelut täytyy vastata asiakkaan odotuksia. Rakennamme kotisivut aina helppokäyttöisiksi ja asiakasystävällisiksi. Tuomme yrityksen tarjoamat ydinpalvelut helposti löydettäviksi. Tämän pohjan ympärille on hyvä rakentaa laadukasta sähköistä mainontaa. Kauttamme saatte kaikki tärkeimmät sähköisen näkyvyyden kanavat (Google AdWords, Display, remarketing…).

Palvelumme hyöty on aina mitattavissa. Asennamme jokaiselle kotisivulle seurantaohjelmiston, jolla voidaan todeta kävijäkäyttäytyminen ja löydämme myös kehitystä vaativat kohteet.

Teemme työmme laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Ota yhteyttä!

Printtimainonta

Hyöty suunnittelee ja toteuttaa laadukkaasti asiakkaan tarpeenmukaiset printtikampanjat. Saatte meiltä graafisen suunnittelutyön ja hoidamme kontaktoinnin ja hintaneuvottelut suoraan haluttuun printtimediaan. Kampanjan oikea kohdistaminen on oleellista onnistuneessa printtimainonnassa. Autamme asiakasta myös oikean kohderyhmän löytämisessä.

Suunnittelemme myös esitteet, liitteet, käyntikortit ja muut printit. Kilpailutamme asiakkaan puolesta myös painotalot parhaan hinnan ja laadun takaamiseksi. Kauttamme saa myös jakelun suorapostimainonnalle.

Oma markkinointipäällikkö

Markkinointipäällikkösi.fi palvelu tarjoaa yrityksille uuden tavan hoitaa vaativat markkinointiin liittyvät haasteet ulkoistamalla ne ammattilaisille.

Tästä syntyy suoraa säästöä palkkakulujen sekä työnanatajamaksujen jäädessä pois. Käytössämme oleva kattava kumppaniverkosto takaa huippuammattitaidon kilpailukykyisillä hinnoilla. Joustava palvelumallimme mahdollistaa jatkuvaan käyttöön markkinointiammatilaisten palvelut tai projektiluontoisiin tehtäviin väliaikaisen kumppanin. Vapautamme asiakkaan resurssit oman ydinliiketoiminnan hoitamiseen ja tarvittaessa vastamme yrityksen puolesta myös kaikkiin markkinointiin liittyviin ulkoisiin yhteydenottoihin. Lupauksemme asiakkaillemme on: välitöntä säästöä ja kustannustehokasta markkinointia. Voimme ottaa vastuun myös määritellystä markkinoinnin osa-alueesta, esimerkiksi sähköisen näkyvyyden kehittämisestä tai printtimainonnan suunnittelusta.

Markkinointisuunnittelu

Hyöty suunnittelee asiakkaan kanssa, asiakkaan ehdoilla, joustavasti kokonaisvaltaisen markkinointistrategian avaimet käteen periaatteella. Voimme suunnitella koko vuoden markkinointistrategian tai yksittäisen kampanjan. Toteutamme suunnitelman laajan kumppaniverkostomme avulla. Asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Teemme myös kokonaan ulkoistettuna markkinointistrategian suunnittelua. Tällöin asiakkaan kanssa käytyjen keskustelujen perusteella tuomme valmiin perustellun ehdotuksen asiakkaalle ja toteutamme markkinoinnin suunnitelman mukaisesti laajan kumppaniverkostomme avulla. Pysymme aina sovitussa budjetissa, eikä ikäviä lisäkustannuksia synny.